WSOP:lla vahva startti uudessa lokaatiossa

Vuoden 2022 WSOP järjestetään ensimmäistä kertaa Las Vegas Stripillä Bally’s- ja Paris-kasinojen isännöimänä. Ensimmäinen viikko uudessa lokaatiossa on sujunut suorastaan hämmentävän hyvin.

Pokerfusen laskelmien mukaan pelaajamäärät olivat ensimmäisen viikon ajalta yli 50 prosentin nousussa, ja kaikkien aikojen pelaajamääräennätyksiä on tehty jo 1500 dollarin Omaha Hi-Lo:ssa ja 10 000 dollarin Dealer’s Choice Championshipissa. 500 dollarin The Housewarming -turnaus puolestaan keräsi 20 080 pelaajaa, mikä on kaikkien aikojen neljänneksi suurin pelaajamäärä WSOP:ssa.

Myös pelaajat ja turnausjärjestäjät vaikuttavat erittäin tyytyväisiltä Bally’sin tarjontaan. Sportingnews haastatteli useita huippunimiä:

“Odotin kunnon sekoilua kuten kaikki muutkin, mutta kaikki on sujunut shokeeraavan hyvin”, Daniel Negreanu kommentoi julkaisulle.

“Uudet merkit ovat upeita, ja kortitkin kestävät kulutusta paremmin kuin yleensä. Kun katsoo pelaajamääriä, näkee pokerin todella olevan tekemässä comebackia”, Shaun Deeb säesti.

“Muutos on uskomaton”, hallitseva POY-voittaja Josh Arieh suitsutti. “(Uusi sijainti) on miljoona kertaa parempi. Pääsen autostani pelipöytään muutamassa minuutissa. Ehdimme tottua Rioon ja hyväksyä sen sellaisena kuin se on, mutta kaikki skeptisyyteni (muuton suhteen) karisi heti, kun astuin tänne sisään.”

“Muutto Las Vegas Stripille on kuin veisi WSOP:n Madison Square Gardeniin. Vastaanotto on ollut hyvin positiivinen, ja odotan tänä kesänä ennätysnumeroita”, PokerGO:n presidentti Mori Eskandani puolestaan hehkutti.

Myös havainnot ruohonjuuritasolta ovat erittäin rohkaisevia. Legendaarisen pokerijournalisti Kevin Mathersin suulla:

“Tämä on merkittävä käänne parempaan. Seison juuri nyt Parisissa, ja ympärilläni on 380 pöytää täynnä pelaajia. Bally’s on niin ikään täynnä. Ihmiset ovat erittäin tyytyväisiä molempiin pelipaikkoihin ja siihen, että lähellä on niin paljon ruokailuvaihtoehtoja.”

Pokerisivut suuntaa haistelemaan WSOP:n uusia tuulia kolmen viikon kuluttua.

Lähde: Sportingnews.

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.