Venäläispokerinpelaajat ulos kansainvälisistä pokeriverkoista | Pokerisivut

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on horjuttanut lyhyessä ajassa maailmanrauhan lisäksi myös maailmantaloutta. Venäjän asukkaiden niskaan on langetettu rajuja sanktioita, ja osansa ovat saaneet myös venäläiset nettipokerinpelaajat. Venäläiset eivät pääse pelaamaan kansainvälisillä nettipokerisivustoilla käytännössä enää lainkaan — joskaan syynä eivät ole kansainväliset pakotteet, vaan venäläisviranomaisten omat ratkaisut.

Venäjä ilmoitti pari päivää sitten kieltävänsä rahansiirrot ulkomaille kaikilta kansalaisiltaan. Käytännön tasolla siirtokielto iskee maksuvälittäjiin, jotka eivät voi vastaanottaa venäläispelaajien kotiutuksia eivätkä talletuksia. Näin ollen pelaajat eivät pääse edes kotiuttamaan varoja pelitileiltään.

PartyPoker potkaisi venäläispelaajat muista syistä peleistään jo ennen Ukrainan sodan syttymistä. Mikään operaattori itse ei tiettävästi ole ainakaan toistaiseksi rajoittanut venäläispelaajien pääsyä peleihinsä sodan tiimoilta, eli pelitileillään jo valmiiksi olleilla varoilla venäläiset voivat oletettavasti edelleen pelata.

Mikäli Ukrainan sota pitkittyy, todennäköinen skenaario on venäläispelaajien kokoaminen omaksi poolikseen .ru-päätteisiin verkkoihin. On epäselvää, mitä venäläisten .com-verkkojen tileillä makaaville rahoille kyseisessä skenaariossa tapahtuisi.

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.