Trophy Hunt on ratkennut! He matkaavat Pokerihuoneen kanssa Maltalle

Pokerisivujen ja Pokerihuoneen Trophy Hunt -suurkampanja on päättynyt. 2500 euron arvoiset matkapaketit Unibet Open Maltalle voittivat Pokerisivujen käyttäjät Torspooo, sharkiezeiV7Ozark ja peteyy. Kilpailu oli äärimmäisen tiukka ja kovatasoinen, sillä viimeinen palkintosijakin vaati 29 voitettua turnausta 30 päivää kestäneen kampanja-ajan aikana.

Maltan auringossa voittajat pääsevät pitkän turnausrupeaman jälkeen viimein lepäilemään — sen takaavat viiden tähden Intercontinental-pelaajahotellin yksityisranta ja tyypillisesti 25 asteen hujakoilla syys-lokakuun vaihteessa huiteleva elohopea.

Voittajia odottaa kaikki tämä 29.9. — 2.10. pelattavan Unibet Open Maltan aikana:

  • Unibet Open Malta -sisäänosto (1100€)
  • 5 yön hotellimajoitus Intercontinental-hotellissa (arvo n. 1000€)
  • 250 euroa matkarahaa suoraan pelitilille
  • Veneretki Maltan turkooseilla vesillä (sisältää ruoat ja juomat)
  • Pokerihuoneen pelaajaillallinen

Ohjeet voittajille:

Postaa yksi Pokerihuoneen nykyisistä pokerialiaksistasi kampanjaketjuun. Pokerihuoneelta ollaan perjantaina yhteydessä matkajärjestelyistä. Aliasta ei tarvitse pitää ns. pelialiaksena, mutta älä poista kyseistä aliasta, ennen kuin olet saanut sähköpostia. Sähköposti tulee casinohuone.com-loppuisesta osoitteesta — jos et ole saanut mailia viimeistään perjantaina iltapäivällä, kurkkaa roskapostisi.

Mikäli jollain voittajista herää kysymyksiä jo ennen perjantaita, niitä voi esittää kampanjaketjussa. Karenssiaika kestää torstaihin klo 23:59 asti, minkä jälkeen lopputulokset ovat viralliset. Käytännön tasolla tulokset on jo tarkastettu kahden silmäparin voimin, ja nimimerkkien kuuluminen samalle pelaajalle on paraikaa varmistuksessa.

Trophy Huntin lopputulokset:

Torspooo 124
sharkie 113
zeiV7 110
Ozark 104
peteyy 102
—–
Koppi 98
rraketti 79
CarlCroc 46
linkki7 31
kaapi 23
Lerbaattow 21
Maikki 19
petQQ 19
KannuHannu 16
Farseer 9
Kpax2 8
Jäämies 8
TheFinnisher47 6
KissMyBass81 4
eduardo985 3

Erikoiskampanjoita Pokerihuoneelle on tulossa jatkossakin. Jos sinulla ei ole vielä tiliä Pokerihuoneella, kannattaa (ilmainen) pelitili minimissään avata. Täältä voit lukea ilmaisbonuksista, jotka odottavat uusia suomalasipelaajia!

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.