Sivuveto: Tice muuttaa vuodeksi Bally’siin?

Landon Tice (oikealla) harkitsee melko seinähullulta kuulostavaa vedonlyöntiä Patrick Leonardin kanssa. Ticen pitäisi asua Las Vegasin Bally’s-kasinohotellissa 365 päivää ilman, että tämä saa poistua hotellista.

Vetoa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta Tice vaikuttaa olevan haasteen kanssa tosissaan. Tämänhetkisten ehtojen mukaan Tice saa liikkua Bally’sin sisällä miten haluaa, syödä sen ravintoloissa ja käyttää ruokalähettipalveluja, pelata pokeria, käydä kuntosalilla ja Bally’sin parissa baarissa. Uima-allasalueelle tämä saa mennä, mutta uiminen itsessään on kiellettyä.

Mutkiakin on vielä matkassa: Normaalitaksalla huone Bally’sistä vuodeksi maksaisi noin 35 000 euroa, ja perustason huoneet ovat kaukana Las Vegasin stereotyyppisestä loistosta. Bally’sissä on myös 45 dollarin päivittäinen resort fee, mikä aiheuttaisi yli 16 000 dollarin lisäkulut. Lisäksi Nevadassa hotellit eivät tyypillisesti salli yli 28 päivän yhtäjaksoista yöpymistä, sillä osavaltion erikoisten lakien mukaan yli 30 vuorokautta samassa hotellissa yövyttyään henkilöllä on asukkaan oikeudet (”residency rights”, suom. huom.). Ticen pitäisi siis minimissään kirjautua 28 vuorokauden välein ulos hotellista, kantaa tavaransa alakertaan, odottaa muutama tunti check-inin avautumista ja kantaa kamppeensa sitten uuteen huoneeseen.

Pokeritwitter on ollut pääosin ihmeissään vetosumman pienuudesta, ja konsensuksen mukaan hukatusta vuodesta pitäisi maksaa roimasti enemmän. Nykyajan hengessä Ticellä tosin olisi luultavasti hyvä sauma tienata sivutuloja esimerkiksi striimauksella. Bally’sin pokeripöydissä ei WSOP:n ulkopuolella juuri $1/$3-tasoa suurempaa pyöri, eli Ticen pokerituotot olisivat melko rajatut.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.