Scott Seiver osti 43 kertaa sisään turnaukseen — ei rahastanut

Scott Seiver on tehnyt luultavasti uuden maailmanennätyksen, mutta vähemmän mairittelevassa lajissa: Seiver osti 43 kertaa sisään yhteen ja samaan WSOP-turnaukseen, muttei onnistunut pääsemään edes rahoille.

Formaattina oli WSOP:n 1000 dollarin Flip & GO, joka yhdistelee lottosittaria ja tavallista pokeriturnausta. Formaatissa pelataan kahdeksan hengen pöydissä, joissa kaikki ovat automaattisesti all-in ensimmäisessä kädessä. Kaikille pelaajille jaetaan kolme korttia, ja flopilla nämä heittävät yhden kortin pois. Kaksi jäljellejäänyttä korttia pelaavat Texas hold’emin tapaan, ja riverin jälkeen paras käsi pääsee jatkoon ja suoraan rahoille. Flippausvaiheen jälkeen turnaus pelaa normaalina hold’em-turnauksena.

Seiver osti itsensä sisään käsittämättömät 43 kertaa onnistumatta voittamaan yhtäkään kolikonheittoa. Tapahtuman todennäköisyys on samaa luokkaa nelosten floppaamisen kanssa [(7÷8)^43 = 0.003201].

Seiverin kontribuutio turnauksen palkintopottiin oli melkoinen, sillä esimerkiksi 5. sijasta maksetaan rapiat 47 000 dollaria.

Lähteet: Twitter, Pokernews
Etusivun kuva: Rachel Kay Miller / Pokernews

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.