Positively Fifth Streetistä tv-sarja | Pokerisivut

James McManusin Positively Fifth Street: Murderers, Cheetahs, and Binion’s World Series of Poker -kirjaa pidetään ansaitusti yhtenä historian parhaista pokeriaiheisista teoksista. Nyt kirjasta puuhataan tv-sarjaa.

McManus paljasti pari päivää sitten sosiaalisessa mediassa, että kirjasta ollaan tekemässä minisarjaa, jonka julkaisijakandidaatteja ovat HBO:n ja Netflixin kaltaiset jättiyhtiöt. Kirjaa on yritetty ennenkin siirtää sekä valkokankaille että televisioon, mutta projektit eivät ole nimekkäistä tekijöistä (mm. Oscar-voittaja John Ridley) huolimatta edenneet suunnitteluastetta pidemmälle.

Nyt tv-sarjan raportoidaan olevan aidosti lähellä toteutumista. Projektin puikoissa on käsikirjoittaja-tuottaja Ben Cavell, joka tunnetaan esimerkiksi sarjoista Homeland ja Justified.

McManus on kertonut Poker.orgin haastattelussa, että aiemmat yritykset kirjan tuomisessa valkokankaille ovat kariutuneet materiaalin monimutkaisuuteen. Kirja kattaa kolme eri tarinaa, jotka risteävät toisiaan. Mukana on runsaasti pokerihistoriaa, ja yksi tarinoista käsittelee Ted Binionin murhaoikeudenkäyntiä.

Kirjan kolmas osuus vie lukijan vuoden 2000 WSOP Main Eventiin, johon McManus itse karsiutui satelliitista. Tämä pääsi aina finaalipöytään asti ja sijoittui lopulta viidenneksi. Nimenomaan ”nykyhetkessä” tapahtuvat pokerikohtaukset lienevät aiheuttaneet käsikirjoittajille harmaita hiuksia. Minisarjaformaatti tarjoaa kuitenkin kirjoittajille enemmän mahdollisuuksia eri tarinoiden käsittelyyn.

Lähde: Poker.org

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.