Polk haastoi Dwanin miljoonan dollarin rannekevetoon

Ensi kesän WSOP:ta seuraaville pokerifaneille saattaa olla luvassa mielenkiintoista lisäjännitystä, mikäli Doug Polkin haaste Tom Dwanille saa tuulta purjeisiinsa. Polk haastoi Dwanin rannekevetoon miljoonasta dollarista.

Saaga sai alkunsa, kun kärkkäistä mielipiteistään tunnettu Polk tölväisi Dwania podcastissaan.

“Ymmärrän, että Dwan oli tietyn sukupolven kultapoika. Mutta minun on puhkaistava tämä kupla. On olemassa monta syytä, miksi Dwan ei kuulu historian 20 parhaan pokerinpelaajan joukkoon”, Polk sivalsi vapaasti suomennettuna.

Podcastin jälkeen Shaun Deeb twiittasi olevansa eri mieltä Polkin kanssa. Deeb kertoi olleensa vaikuttunut Dwanin taidoista ja logiikasta eri pelimuodoissa vuosien varrella, ja sanoi olevansa erittäin halukas lyömään ranneke- tai Player of the Year -pistevetoja Dwanin puolesta Polkia vastaan.

Polk ei haasteesta perääntynyt, vaan totesi lyövänsä mielellään miljoona dollaria vetoa vuonna 2022 saavutettavasta rannekkeesta Dwania vastaan.

“Mahdollisuus, että Dwan suostuu on nolla. Mutta ehkä hän voi panostaa 500 000 dollaria ja hänen faninsa ja aasialaiset bisnesmiehet rahoittavat loput”, Polk heitti vettä kiukaalle.

Dwan itse ei ainakaan toistaiseksi ole kommentoinut ehdotusta sanallakaan, mutta on toki mahdollista, että kulisseissa jonkinlaisia neuvotteluja on jo käyty.

Dwan ei ole edes rahastanut WSOP-turnauksessa vuoden 2011 jälkeen. Toisaalta vuonna 2010 Dwan löi mahdollisesti jopa historian suurimman rannekevedon, joka kariutui vasta hävittyyn heads-upiin tuiki tuntematonta Simon Wattia vastaan 1500 dollarin NLHE:ssa. Heads-upin voittamalla Dwan olisi tiettävästi voittanut noin 10 miljoonaa dollaria pelkästään rannekevedoistaan.

 

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.