Pokerisivujen kirjautumisongelmista | Pokerisivut

Olemme saaneet viime päivinä useita yhteydenottoja eri kanavissa kirjautumisongelmiin liittyen. Ongelmia vaikuttaa olevan sekä vanhoilla että uusilla käyttäjillä, joita järjestelmä herjaa vahvistamattomasta sähköpostiosoitteesta tai väärästä salasanasta. Ongelmat ovat siis ylläpidon tiedossa, ja niihin etsitään kuumeisesti pikaratkaisuja.

Mistä ongelmat johtuvat?

Ongelmien juurisyy on paikallistettu ja juontaa juurensa sivuston 2010-luvun puolivälistä peräisin olevaan koodausratkaisuun. Käytännössä kaikki Pokerisivuja viime vuosina ajoittain vaivanneet ongelmat ja bugit liittyvät samaan asiaan, ja olemme työstäneet jo usean kuukauden ajan massiivista päivitystä sivustolle, jossa vanhasta designista irrottaudutaan kokonaan. Valitettavasti uuden, uljaan Pokerisivut.comin valmistuminen vie vielä arviolta parisen kuukautta, sillä näin suuri päivitys vaatii lähes loputtomasti testaamista ja hienosäätöä. Samanaikaisesti yritämme kuitenkin löytää ratkaisuja, joilla käyttäjäbugit saataisiin kuriin jo vanhalla sivustolla.

Mitä voin tehdä?

Tilapäisratkaisujen löytäminen kirjautumisongelmien korjaamiseksi on osoittautunut siksikin haastavaksi, että ongelmat vaivaavat vain pienehköä osaa käyttäjistä, eikä niillä ole mitään yhdistävää tekijää (esimerkiksi tietty selain). Seuraavassa kuitenkin muutamia kikkoja pahimpaan hätään:

  • Mikäli et pääse syystä tai toisesta kirjautumaan tilillesi, ota yhteyttä joko sähköpostitse: psuutistoimitus (ät) gmail piste com, tai ole Discordin kautta yhteydessä moderaattorimme Detruun.
  • Ongelmien ennaltaehkäisemiseksi älä kirjaudu ulos tililtäsi.
  • Selaimista parhaiten vaikuttaa toimivan Chrome.
  • Mikäli ongelmia ilmenee, ensimmäisenä ratkaisuna kannattaa aina kokeilla välimuistin tyhjentämistä.
  • Mikäli et pääse kirjautumaan tilillesi, virheviesti viittaa lähes varmasti joko väärään salasanaan tai vahvistamattomaan tiliin. Molemmissa tapauksessa voimme todentaa tilisi manuaalisesti ja nollata sen salasanan — ole siis yhteydessä asiakaspalveluun. Huomioithan, että etusivun palautelomake vaikuttaa niin ikään kärsivän ongelmasta, jossa osa viesteistä katoaa bittiavaruuteen.

Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, mutta kädestä pitäen apua saa nopeimmin Discordin kautta. Pahoittelemme syvästi ongelman aiheuttamaa mielipahaa ja pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä — alkukesästä julkaistava täydellisen kasvojenkohotuksen saanut Pokerisivut tulee olemaan kaiken odotuksen arvoinen.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.