PGT: Imsirovic ja Schindler saivat porttikiellon

Ali Imsirovic (kuvassa) ja Jake Schindler ovat saaneet porttikiellon kaikkiin PokerGO Tourin alaisiin turnauksiin, mikä kattaa melko suuren osan kaikista high roller -tason liveturnauksista. Molempia on syytetty sekä kolluusiosta että reaaliaikaisen solverin käytöstä high stakes -peleissä. Kaksikko on poistettu myös PokerGo Tourin Vuoden pelaaja -kilpailun pistetaulukoista.

“PokerGO Tour on antanut tänään toistaiseksi jatkuvan porttikiellon Ali Imsirovicille ja Jake Schindlerille. Porttikiellot astuvat voimaan heti ja ovat voimassa vähintään vuoden 2022 PGT-kauden loppuun asti”, lyhyessä lausunnossa todetaan.

Imsirovic ja Schindler ovat rahastaneet liveturnauksista yhteensä yli 53 miljoonaa dollaria, ja Imsirovic on hieman kiusallisesti sekä GPI:n että PokerGO Tourin hallitseva Vuoden pelaaja. Imsirovic voitti viime vuonna 14 high roller -turnausta. Schindler puolestaan voitti kesällä ensimmäisen WSOP-rannekkeensa, mutta kieltäytyi kommentoimasta medialle huijauskohuaan.

Molemmat ovat melko luotettavien tietojen mukaan saaneet jo aiemmin porttikiellot ainakin yhteen suureen nettipokeriverkkoon huijausten vuoksi.

 

Kuva: Katerina Lukina / Pokernews

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.