NFL-tähti ja vedonlyöntijätti yhteistyösopimukseen | Pokerisivut

Suuri yhdysvaltalainen kasinoalan operaattori MGM Resorts on tehnyt yhteistyösopimuksen NFL:n Las Vegas Raidersia edustavan Davante Adamsin (kuvassa entisen seuransa Green Bay Packersin väreissä) kanssa. NFL on tyypillisesti pyrkinyt pysyttelemään mahdollisimman kaukana uhkapelaamisesta, mutta liigassa puhaltavat muutoksen tuulet.

NFL on liikahdellut kohti vedonlyöntimyönteisempää suhtautumista vuoden 2018 jälkeen, kun USA:n korkein oikeus laillisti urheiluvedonlyönnin myös Nevadan ulkopuolella (yli 30 osavaltiota on sittemmin laillistanut urheiluvedonlyönnin). Vuonna 2020 Adamsin edustama Raiders siirsi joukkueensa Oaklandista Las Vegasiin, ja MGM puolestaan avasi viime viikolla vedonlyöntitoimiston jopa Arizona Cardinalsin NFL-stadionin sisälle.

Liigan suurimpiin tähtiin lukeutuva Adams on NFL:n ensimmäinen uhkapeliyhtiön lähettiläs, ja sopimus lienee hyväksytetty myös liigan silmäätekevillä. Adams tulee toimimaan MGM:n mainoskasvona ja osallistumaan yhtiön tapahtumiin Las Vegasissa. MGM sai riveihinsä saman tien yhden liigan kirkkaimmista tähdistä: 29-vuotias Adams voitti koko liigan vastaanottojaarditilaston vuonna 2020, ja tätä pidetään yhtenä pelipaikkansa parhaista. Sopimus toiminee tienraivaajana myös muille vastaaville yhteistyösopimuksille.

Tutkimusten mukaan yksi viidestä täysi-ikäisestä amerikkalaisesta lyö alkaneen kauden aikana vetoa NFL:stä. Pelaajat itse eivät vetoa kuitenkaan saa lyödä: Atlanta Falconsin Calvin Ridley sai vastikään koko kauden mittaisen pelikiellon lyötyään hupivedon joukkueensa otteista.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.