NFL-tähdelle vuoden pelikielto vedonlyöntirikkeestä | Pokerisivut

NFL-tähti Calvin Ridley on saanut vuoden kilpailukiellon lyötyään vetoa joukkueensa otteista. Ridley löi vetoa edustamansa Atlanta Falconsin puolesta osana useamman kohteen yhdistelmävetoa.

Ridley panosti nimenomaan Falconsin voiton puolesta, eli minkäänlaisesta sopupelaamisesta ei ollut kyse. NFL:n tutkimusten mukaan Ridley ei myöskään hyötynyt esimerkiksi jonkinlaisesta sisäpiiritiedosta.

Vuonna 2018 26. vuorolla liigaan varattu Ridley on NFL:n nousevia laitahyökkääjätähtiä. Tällä on neljän Falconsissa pelaamansa kauden jälkeen tilillään 28 touchdownia ja 3342 edettyä jaardia. Vetonsa Ridley löi, kun tämä oli sapattivapaalla joukkueestaan keskittyäkseen ”mielenterveyteen liittyvään ongelmaan.”

Ridleyn on epäilty kärsivän uhkapeliriippuvuudesta, mutta tämä ampui huhut alas Twitterissä. Ridleyn mukaan tämä panosti NFL-otteluihin ”vain” 1500 dollarilla.

Ridleyn rangaistus on melko raju, sillä tämä voi ylipäätään anoa pelikiellon purkamista vasta kauden 2022-23 jälkeen. Toisaalta NFL:llä on tunnetusti nollatoleranssi vedonlyöntiin liittyvien rikkeiden suhteen.

”Ei ole mitään olennaisempaa NFL:n menestyksen ja kaikkien liigaan liittyvien henkilöiden maineen kannalta kuin pelimme rehellisyys”, NFL-komissaari Roger Goodell sanaili tiedotteessa. ”NFL-peleistä vetoa lyöminen on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi vakavimmista mahdollisista rikkeistä tässä liigassa.”

Lähde: NFL.com

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.