Malesiasta uusi livepokerikeidas? | Pokerisivut

Malesia on ollut pokeriotsikoissa ainoastaan maasta tulevien tunnettujen pelaajien (esimerkiksi Ivan Leow, Paul Phua, Michael Soyza ja Richard Yong) vuoksi. Muslimimaan uhkapelilait ovat olleet perinteisesti hyvin tiukat, mutta pokeri on rantautunut paratiisisaaristaan tunnettuun valtioon kuin varkain.

Tunnin juna- tai automatkan päässä Kuala Lumpurista sijaitseva Resorts World Genting ryhtyi tarjoamaan livepokeria äärimmäisen epäonniseen aikaan: Pelit pyörähtivät käyntiin maaliskuussa 2020 eli käytännössä samanaikaisesti koronapandemian maailmanlaajuisen leviämisen kanssa.

Sattuneesta syystä vähälle huomiolle aikanaan jäänyt livepokeritulokas tarjoaa pelejä nykyisin kellon ympäri tasolta 5/10 ringgitiä (pyöristetysti 1/2 euroa) lähtien. 5% rake on capatty muutamaan blindiin (esimerkiksi tasolla 50/100 maksimirake on vain 200 ringgitiä). Ikäraja peleille on 21 vuotta.

Toden teolla Malesia noussee pokerikartalle viimeistään silloin, jos ja kun Triton-kiertueen merkittävin yksittäinen taustavaikuttaja Paul Phua tuo kotimaahansa jättipanosten osakilpailun. Phua oli aiemmin suuressa roolissa Wynn Macaon nousun taustalla. 

Lähteet: Pokertube, Resorts World, Wikipedia, Triton
Kuva: Wikimedia Commons

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.