Jättipelit kryptosivustolla jatkuvat — pöydässä 2,5 miljoonan merkkipino

Pot Limit Omaha -pelit ovat jatkuneet vilkkaina kryptovaluuttasivustolla, jossa pelattiin viime viikolla nettipokerihistorian suurin yksittäinen potti. Pari päivää sitten tuntematon, nimimerkillä “BenjaminTravesty” pelannut pelaaja istui pöydässä lähes 2,5 miljoonan dollarin merkkipinolla. Pöydässä pelasivat myös Tony G, Leon Tsoukernik ja Laszlo “omaha4rollz” Bujtas.

Pelivaluuttana pöydässä oli tether-kryptovaluutta, jonka kurssi on sidottu Yhdysvaltain dollariin suhteessa 1:1. Näin ollen “BenjaminTravestyn” pinon arvo oli tosimaailman rahassakin 2,464,011 dollaria, mitä on arveltu yhdeksi suurimmista pelaajan koskaan nettipokeripöydässä omaamista stäkeistä.

Pokerifoorumeilla ja Twitterissä on jo ehditty vääntää kättä siitä, pitäisikö kryptovaluuttasivustojen pelit laskea nettipokerin historiankirjoihin samalla tavalla perinteisten dollarisivustojen kanssa. Monessa mukana ollut Tony G toimii myös kyseisen kryptovaluuttasivuston lähettiläänä, ja tällä lienee myös yrityksessä taloudellisia intressejä. Miehen mukanaolo molemmissa ennätyspöydissä onkin saanut skeptisimmät epäilemään jättipelejä julkisuustempuksi. Sivustolla ei myöskään ole perinteisiin pelintarjoajiin vertautuvaa lisenssiä.

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.