High stakes -pelaaja Ivan Leow on kuollut 41-vuotiaana

Pokeriyhteisö sai lauantaina shokeeraavia uutisia. High stakes -pelaaja ja yksi Triton-kiertueen perustajista, yli 13 miljoonaa dollaria liveturnauksista rahastanut Ivan Leow on kuollut äkillisesti kesken Kyproksella pelatun Triton-osakilpailun.

Tritonin katselijat odottivat lauantaina 50 000 dollarin sisäänoston short deck -turnauksen striimin käynnistymistä, kun Triton ilmoitti ensin lähetyksen siirtyvän.

Hieman myöhemmin Triton twiittasi päivän striimin olevan peruttu hengenvaarallisen tilanteen (hieman vaikeasti suomeksi kääntyvä “medical emergency”, toim.huom.) vuoksi.

Vain paria tuntia myöhemmin tuli ilmoitus suru-uutisesta, jonka mukaan Leow menehtyi “luonnollisiin syihin”. Mediatietojen perusteella 41-vuotiaan Leowin kuolinsyy oli todennäköisesti sydänkohtaus.

“Ivan oli Triton-perheen erittäin suosittu jäsen. Hän oli lämmin, antelias ja huippuhauskaa seuraa sekä pöydissä että niiden ulkopuolella — ja lojaali ystävä meille kaikille. Hän oli myös fantastinen pokerinpelaaja. Ivan oli hyvin erityinen ihminen, joka eli elämää täysillä, hymyili aina, ja rakasti pokeria. Hänen perheensä, ystävänsä ja kaikki hänet tavanneet tulevat kaipaamaan häntä”, tiedotteessa kuvaillaan.

Leow ehti rahastaa liveturnauksista yhteensä 13 147 664 dollaria. Summalla oltaisiin Suomen kaikkien aikojen rahalistalla toisena aivan Patrik Antoniuksen kannassa. Seitsennumeroisia rahastuksia Leow keräsi peräti neljä, joista kirkkaimpana kruununa Super High Roller Bowl Europen 2. sija viime vuonna ($2 460 000). Leowin viimeiseksi rahastukseksi jäi 12. sija Kyproksen 25 000  dollarin hold’emissa pari viikkoa sitten.

Triton päätti peruuttaa kaikki loput maanantaihin asti jatkuvaksi suunnitellun festivaalin turnaukset.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.