Hätäpodcast: Kenneytä vastaan hurjia syytöksiä, uhkaa Polkia lakimiehillä

Pokerimaailmaa viime päivinä kuohuttanut, etenkin Ali Imsiroviciin ja Jake Schindleriin kohdistunut huijausepäilyjen vyyhti on saanut jälleen uusia kierroksia. Viimeisin ulostulon tehnyt on Martin Zamani, joka latoi Twitterissä uskomattoman litanian Bryn Kenneyyn (kuvassa) kohdistuvia syytöksiä. Kenney on maailman kaikkien aikojen rahalistan ykkönen.

Zamanin twiittiketju on varsin polveileva ja epäselvä, mutta tämä syyttää Kenneytä käytännössä massiivisen ghosting-operaation pyörittämisestä, multiaccountingista ja steikkaamiinsa pelaajiin liittyvistä väärinkäytöksistä. Kenneyn väitettyä epäeettistä toimintaa kommentoi myös Matt Berkey taannoisessa podcastissaan. Zamanin väitteet ovat kuitenkin astetta rajumpia, sillä GGPokerin lähettiläänä toiminut ja sivustolla jättimäisenä affiliatena toimiva Kenney olisi Zamanin mukaan harjoittanut kolluusiota edustamassaan verkossa steikkitallinsa voimin.

 

Sopasta kiinnostui myös Doug Polk, joka päätti järjestää asiasta podcastin vielä samana iltana. Polk haastattelee Zamania suorassa lähetyksessä uutisen kirjoitushetkellä. Polkin mukaan Kenney ehti jo uhata Polkia asianajajilla, mikäli tämä “levittäisi misinformaatiota”, mutta Polk ei perääntynyt.

 

Jälleen pakollinen disclaimer: Pokerisivut ei ota mitään kantaa yhdenkään osapuolista esittämien väitteiden todenpitäisyyteen, eikä toimitus ole nähnyt minkäänlaisia todisteita Kenneyn tai muiden sopassa mainittujen syyllisyydestä.

Zamanin ja Polkin podcast lienee katsottavissa jo aamulla jälkilähetyksenä täällä.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.