GPA: Imsirovicille kolme pystiä, Last Call pettyi

Pokeriteollisuuden vuotuinen merkkigaala Global Poker Awards on juhlittu perjantai-iltana Las Vegasissa. Illan suurin voittaja oli Ali Imsirovic, joka voitti kolme palkintoa.

GPI:n Vuoden pelaaja- ja PokerGO Tour Player of the Year -palkintojen lisäksi Imsirovic voitti Players Choice for Toughest Opponent -palkinnon, jossa maailmanlistan 100 parasta pelaajaa äänestivät joukostaan vaikeimman vastustajan.

“En olisi villeimmissä unelmissanikaan voinut kuvitella, että tämä olisi jonain päivänä mahdollista. Tämä tuntuu epätodelliselta. En voi edes kuvailla, kuinka shokissa 18-vuotias minä olisi tästä kaikesta”, Imsirovic sanaili kiitospuheessaan.

Suomalaistuotanto Last Call sen sijaan joutui pettymään Vuoden videotuotanto -kategoriassa. Pystin vei järjestäjätaho PokerGO:lle Stefanie Ungarin haastattelun tuottanut Remko Rinkema, joka muisti Last Callia kiitospuheessaan suorassa tv-lähetyksessä.

“Sanoin omassa podcastissani, että Last Call ansaitsisi voittaa kaiken heidän dokumenttinsa eteen näkemänsä vaivan vuoksi. Jos ette ole vielä nähneet Last Callia, teidän todella kannattaisi, sillä se on loistava”, Rinkema ylisti vapaasti suomennettuna. (Kiitospuhe kohdassa 1:48:11)

Pokerisivut tavoitti Last Callin tuotantotiimin tuoreeltaan Las Vegasista.

“Ei tässä kannata maataan ruveta myymään, Remko on loistotyyppi ja ilta oli muutenkin vahvasti plusmerkkinen”, muun muassa WSOP-turnausjohtaja Jack Effelin pöydässä gaalaa seuranneesta tuotannosta todetaan. “Hihasta tultiin vetelemään moneen otteeseen, ja dokumentti oli selvästi tehnyt vaikutuksen ympäri maailmaa ja pokeriskenen vaikutusvaltaisimpien henkilöiden keskuudessa. Oli jopa jossain määrin surrealistista huomata, kuinka isot nimet olivat dokumentin nähneet.”

Last Callia pidettiin käytännössä kaikissa gaalaa etukäteen ruotineissa podcasteissa ja analyyseissä jopa kategoriansa ennakkosuosikkina, joskin pokerijournalisti Barry Carter (alempi twiitti) nosti esiin sarjan kompastuskiven: suomenkielisyyden.

 

“Kyllä Barryn analyysi varmasti pitää paikkansa”, tuotannosta todetaan. “Ensi vuonna sitten uutta matoa koukkuun. Last Callin toisen tuotantokauden kuvaukset alkavat parin päivän päästä, ja mukana on ykköskautta selvästi laajempi ja kansainvälisempi kattaus. Sen verran isoja nimiä on saatu tällä kertaa mukaan, että leukoja saattaa loksahdella Suomen lisäksi muuallakin!”

Kaikki Global Poker Awards -voittajat:

Palkinto Voittaja
GPI Poker Player of the Year Almedin “Ali” Imsirovic
PokerGO Tour Player of the Year Almedin “Ali” Imsirovic
GPI Female Poker Player of the Year Nadya Magnus
GPI Mid-Major Player of the Year David Mzareulov
Best Tournament Director Paul Campbell (ARIA)
Charitable Initiative Award Veronica Brill
Best Final Table Performance Adam Friedman
Twitter Personality Jamie Kerstetter
Best Media Content: Photo Enrique Malfavon for PokerGO
Fans Choice: Best Trophy Mike Sexton WPT Champions Cup
Services to Poker Kevin Mathers
Best Live Reporter Christian Zetzsche
Best Media Content: Written Lance Bradley for PocketFives
Best Vlogger Brad Owen
Best Event World Series of Poker Main Event
GPI Award of Merit Maria Konnikova
GPI Breakout Player Johan Guilbert
Fans Choice: Best Hand Doug Polk makes epic fold vs. Phil Hellmuth on High Stakes Poker
Best Podcast Poker in the Ears (James Hartigan and Joseph Stapleton for PokerStars)
Best Industry Person Matt Savage
Players Choice for Toughest Opponent Almedin “Ali” Imsirovic
Best Media Content: Video Remko Rinkema for PokerGO: Run it Back with Stefanie Ungar
Fans Choice: Poker Personality Masato Yokosawa
Best Streamer Ben “Spraggy” Spragg
Best Broadcaster Jeff Platt

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.