Ennätys uusiksi: Tony G voitti $7,7 miljoonan PLO-potin!

Pot Limit Omaha -pelit ovat pyörineet viime viikkoina ennennäkemättömillä panoksilla kryptovaluuttasivustolla, jossa rikottiin tammikuun loppupuolella ennätykset sekä nettipokerihistorian suurimmasta yksittäisestä potista että mahdollisesti myös suurimmasta pöydän merkkipinosta. Viime yönä pelit lähtivät täysin käsistä, ja Tony G (kuvassa) laittoi historiankirjat uusiksi sellaisella marginaalilla, että edelliset ennätykset ovat hädin tuskin vertailukelpoisia.

Pelit pyörivät viime yön sessiossa blindeilla 5000/10 000, eli 100 BB:n stäkki vastasi jo miljoonaa dollaria. Tony G rokotti tuntematonta “HannibalGetya“-nimistä pelaajaa potissa, jossa pöytään ladottiin 7,7 miljoonaa dollaria. Tony G:n nutsisuora sai merkit sisään turnilta 70 prosentin suosikkina rattaita ja värinvetoa vastaan, ja käsi piti loppuun asti.

Pelivaluuttana kyseisen sivuston pöydissä on tether-kryptovaluutta, jonka kurssi on sidottu Yhdysvaltain dollariin suhteessa 1:1. Näin ollen Tony G:n voittama potti on tosimaailman rahassakin 7,7 miljoonaa dollaria. Vertailuksi: Patrik Antoniuksen ja Viktor Blomin välinen ennätyspotti Full Tilt Pokerilta oli “vain” noin 1,3 miljoonaa dollaria.

Pokerifoorumeilla ja Twitterissä on keskusteltu paljon siitä, pitäisikö kryptovaluuttasivustojen pelit laskea nettipokerin historiankirjoihin samalla tavalla perinteisten dollarisivustojen kanssa. Monessa mukana ollut Tony G toimii myös kyseisen kryptovaluuttasivuston lähettiläänä, ja tällä lienee myös yrityksessä taloudellisia intressejä. Miehen mukanaolo molemmissa ennätyspöydissä onkin saanut skeptisimmät epäilemään jättipelejä julkisuustempuksi. Sivustolla ei myöskään ole perinteisiin pelintarjoajiin vertautuvaa lisenssiä.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.