Daniel Negreanu voitti $25,000 PokerGO Cupin

Daniel Negreanu harkitsi jättävänsä käynnissä olevan PokerGO Cupin väliin siitä huolimatta, että tämä on turnaussarjan hallitseva mestari. Vihreän veran houkutukset kävivät Negreanulle kuitenkin liian suuriksi, mikä osoittautui tuottoisaksi päätökseksi: Negreanu tuli, näki ja voitti sarjan tähän mennessä suurimman sisäänoston turnauksen.

Negreanu oli jäänyt tyhjin käsin sarjan viidessä ensimmäisessä turnauksessa, mutta kuudennessa sisäänosto nousi 25 000 dollariin. Kovemmilla panoksilla Negreanu oli kuin kala vedessä, ja yli 45 miljoonaa dollaria urallaan rahastanut kanadalainen peittosi koko porukan. Negreanu kuittasi voitostaan 350 000 dollaria.

Viime vuoden PokerGO Cupissa Negreanu katkaisi kahdeksan vuotta kestäneen kuivan kautensa ja otti ensimmäisen turnausvoittonsa sitten vuoden 2013. Tuoreimman voittonsa myötä Negreanulla on vielä ohut mahdollisuus uusia kokonaiskilpailun voitto.

Negreanu kertoi pressille turnauksen jälkeen, että pelasi ylipäätään koko turnauksen vain kommentaattori Jeff Plattin houkuttelemana. Negreanu oli ollut epäonninen viidessä ensimmäisessä turnauksessa, mutta Platt oli vihjaissut tälle, että Negreanu voisi edelleen uusia leaderboard-voittonsa surkeasta alusta huolimatta. Niinpä Negreanu päätti kokeilla vielä kertaalleen, ja tällä kertaa mies oli onnettaren suosiossa.

“Pokerijumalat ovat välillä outoja”, Negreanu kuittasi haastattelussa.

Tulokset, PokerGO Cup Event #6:

Sija Nimi Rahastus
1 Daniel Negreanu $350,000
2 Sean Winter $227,500
3 Vikenty Shegal $140,000
4 Stephen Chidwick $96,250
5 Brock Wilson $61,250

 

Lähde: Pokernews

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.