Bryn Kenney lupaa kommentoida pian huijauskohua

Maailman kaikkien aikojen rahalistan ykkönen Bryn Kenney on rikkonut hiljaisuuden ja luvannut kommentoida pian tarkemmin itseensä kohdistuvia raskaita huijaussyytöksiä.

Doug Polkin podcastissa vieraillut Martin Zamani väittää Kenneyn syyllistyneen muun muassa massiivisen ghosting-operaation pyörittämiseen, multiaccountingiin ja steikkaamiinsa pelaajiin liittyviin erinäisiin väärinkäytöksiin. Zamanin syytökset saivat jopa hieman koomisia sävyjä, sillä tämän kuvaukset shamaaneista ja myrkkysammakoista saivat Kenneyn tallin kuulostamaan pikemminkin kultilta.

Itse syytökset on kuitenkin otettu pokerimaailmassa erittäin vakavasti, ja eilen myös Kenney kommentoi viimein asiaa.

“Hyvät ystävät ja fanit, minua vastaan on nostettu ilmoille syytöksiä, joista tärkein on se, että minun väitetään syyllistyneen jonkinlaisiin huijauksiin. Tällaisesta ei ole mitään todisteita, ja kaikki jotka tuntevat minut, tietävät ettei se ole totta. Kommentoin asiaa yksityiskohtaisemmin pian”, Kenney twiittasi vapaasti suomennettuna.

Zamanin mukaan Kenney poisti tarkoituksella kaksikon väliset Telegram-keskustelut todisteiden piilottamiseksi, mutta Zamani kertoo onnistuneensa tallentamaan viestit. Zamani ei ole kuitenkaan esittänyt julkisesti mitään erityisen konkreettista. Toimitus seuraa tilannetta.

 

Kuva: Joe Giron / pokerphotoarchive.com

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.