Brunson jättää WSOP-turnaukset väliin, syynä koronavirus

Doyle Brunson on tiedottanut, että joutuu ainakin toistaiseksi jättämään WSOP-turnaukset väliin. Pokerilegendan oli tarkoitus jahdata 11. WSOP-rannekettaan useammassa turnauksessa, mutta Bally’sissä valtoimenaan riehuva koronavirus sai 88-vuotiaan Brunsonin muuttamaan mieltään.

“Näyttää siltä, että covidia on WSOP:ssa kaikkialla. Minun on jätettävä väliin muutamia turnauksia, jotka olisin halunnut pelata, koska taloudessani on kaksi rokottamatonta henkilöä”, Brunson twiittasi.

Koronatartuntoja on viime päivinä ropissut WSOP:ssa huolestuttavaa tahtia. Valtaosa tapauksista vaikuttaa olevan mietoja, mutta osa pelaajista on vaatinut julkisesti järjestäjiä kiristämään turvatoimiaan. Raporttien mukaan useat jakajat ovat joutuneet työskentelemään silmin nähden sairaina, ja Bally’sin ilmanvaihto ei myöskään ole toiminut kunnolla.

Viime vuonna WSOP:hen osallistuminen vaati rokotustodistusta, mutta tänä kesänä pöytiin ovat tervetulleita myös rokottamattomat. Pokerisivut suosittelee etenkin riskiryhmäläisiä harkitsemaan suojautumista tavalla tai toisella, sillä pelaajamäärät ovat tänä kesänä todella suuria ja Bally’sin ja Parisin pelisaleissa on jatkuvasti tuhansia ihmisiä.

 

 

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.