WSOP Circuit -voittaja ammuttiin USA:ssa

WSOP Circuit -voittaja Mohammad Moeini sai viime keskiviikkona surmansa Mississippin osavaltiossa tapahtuneessa joukkomurhassa. Tragedia tapahtui Biloxin kasinon läheisyydessä, joka tunnetaan useiden pokerikiertueiden pysähdyspaikkana.

Paikallisten medioiden mukaan tapahtumasarja sai alkunsa aamuyhdeksältä rahaan liittyvästä riidasta, joka eskaloitui. 32-vuotias epäilty ampui Moeinin omistamassa Broadway Inn Express -motellissa Moeinin ja kaksi muuta, pakeni paikalta ja pysäytti sen jälkeen liikkuvan auton aseella uhaten. Myös kyseisen auton kuljettajan tämä ampui kuoliaaksi. Viides ja viimeinen uhri oli ampuja itse, joka riisti henkensä poliisin saatua tämän satimeen.

Moeini voitti WSOP Circuit -pääturnauksen ja runsaat 106 000 dollaria juurikin Biloxissa vuonna 2014.

Paikallisten medioiden haastattelemat pokerinpelaajat kuvailivat Moeinia miellyttäväksi peliseuraksi, joka tunnettiin anteliaisuudestaan pöytien ulkopuolella.

”’Moe’ oli todella hyvä tyyppi ja yksi mukavimmista pelaajista täällä. Pokeriyhteisömme on pieni, ja kaikki tuntevat tavallaan toisensa. Tämä on todella rankkaa meille kaikille”, Scott Weinberg kertoi WWLTV New Orleansille.

Lähde: Pokernews

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.