Vanessa Kade jätti sponsorinsa — syynä seksistinen käytös

Vanessa Kade on jättänyt sponsorinaan toimineen yhdysvaltalaisen ACR-pokerisivuston. Syynä on seksistinen käytös, jota Kaden mukaan tapahtuu yhtiön kulissien takana.

“Olen aina halunnut olla pokerilähettiläs ja muistan, kuinka onnellinen olin kun se vihdoin tapahtui”, Kade tilitti Twitterissä. “Tämä on edennyt kuitenkin pisteeseen, jossa olen vain todella pettynyt ja turhautunut. Vaikka ACR:llä on töissä monia hyviäkin ihmisiä, on selvää, etten voi jatkaa heidän kanssaan työskentelyä.”

Kade ei tarkentanut, mitä kulissien takana on tarkalleen tapahtunut, mutta kertoi pyrkineensä saamaan muutosta tilanteeseen jo kesäkuusta lähtien.

Kade tunnetaan lahjakkaana pokerinpelaajana, joka voitti viime vuonna 1,5 miljoonaa dollaria Anniversary Sunday Million -turnauksesta. Samoihin aikoihin tämä oli osallisena Dan Bilzerianiin liittyvässä kohussa, jossa Kade kritisoi GGPokerin valintaa palkata Bilzerian lähettilääkseen. Bilzerian on tunnettu naisia halventavista lausunnoistaan, ja tämä on myös kritisoinut #metoo-liikettä.

“Limaisen, seksistisen idiootin sponsoroiminen antaa ymmärtää, että hän edustaa lajimme arvoja”, Kade kirjoitti. “En tiedä, miksi tämä on saanut oloni niin pettyneeksi. Varmaankin siksi, että sivusto (GG-verkko, toim.huom.) on selvästi yrittänyt olla paras versio itsestään, ja pidin sitä monella tapaa pokerin tulevaisuutena. Tämä on jättimäinen askel taaksepäin”.

“Ole hiljaa, hutsu, kukaan ei tiedä kuka olet”, Bilzerian vastasi — saamatta tiettävästi minkäänlaisia sanktioita työnantajaltaan. Sen sijaan Kaden affiliate-tili jäädytettiin mediatietojen mukaan jupakan seurauksena.

Lähde: F5Poker

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.