Tony G:llä 3,5 miljoonan dollarin voittosessio

Jättipanoksilla pyörineet Pot Limit Omaha -pelit nostivat muutama viikko sitten kryptovaluuttasivustojen pokeriringit pokeriuutisoinnin keskiöön. Pelit vaikuttivat jääneen tauolle EPT Prahan aikaan, mutta viime yönä rinkien primus motor Tony G oli jälleen peleillä.

Blinditasona pöydässä oli päätähuimaava ₮5,000/₮10,000. Pelivaluuttana kyseisen sivuston pöydissä on tether-kryptovaluutta, jonka kurssi on sidottu Yhdysvaltain dollariin suhteessa 1:1. Tony G osti sisään suoraan miljoonalla tetherillä, ja muutaman tunnin jälkeen tämä poistui pöydästä 4,47 miljoonan tetherin kanssa. Yhdysvaltain dollareiksi käännettynä mies jäi siis voitolle hieman vajaat 3,5 miljoonaa dollaria.

Jälkilähetys peleistä on katsottavissa bCp Poker Replays -kanavalla YouTubessa.

Pokerifoorumeilla ja Twitterissä on keskusteltu paljon siitä, pitäisikö kryptovaluuttasivustojen pelit laskea nettipokerin historiankirjoihin samalla tavalla perinteisten dollarisivustojen kanssa. Monessa mukana ollut Tony G toimii myös kyseisen kryptovaluuttasivuston lähettiläänä, ja tällä lienee myös yrityksessä taloudellisia intressejä. Miehen mukanaolo ennätyspoteissa onkin saanut skeptisimmät epäilemään jättipelejä julkisuustempuksi. Sivustolla ei myöskään ole perinteisiin pelintarjoajiin vertautuvaa lisenssiä.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.