Todd Terry on kuollut | Pokerisivut

Huippuasianajajasta pokerinpelaajaksi hypännyt, MTT-strategiaa uudistamassa ollut Todd Terry on kuollut 48-vuotiaana. Terry sairasti parantumatonta neurologista sairautta noin 10 vuoden ajan.

Terry oli Suomessa hieman tuntemattomampi, mutta tämä oli etenkin 2+2-foorumeilla erittäin suosittu postaaja. Aggressiivisesta pelityylistään tunnettu Terry oli vaikuttamassa monien nykyhuippujen pelityylin muovautumiseen, ja tätä ovatkin muistelleet lämpimästi esimerkiksi Shaun Deeb, Jason Koon ja Tony Dunst.

 

Terry toimi asianajajana New Yorkin osavaltiossa, jossa tämä oli mukana useissa korkean profiilin tapauksissa. Terry löysi pokerin Atlantic Cityn korttihuoneissa, ja saavutettuaan useita suuria rahastuksia Terry hyppäsi pokeriammattilaiseksi. Terry oli lähellä voittaa WSOP-rannekkeen vuonna 2007 (2. sija $2000 NLHE:ssa, $353,875), ja vuonna 2009 tämä sijoittui toiseksi Borgata Winter Openissa ($434,767). Terry rahasti liveturnauksista runsaat 2,3 miljoonaa dollaria, ja tämä oli myös vakiokasvoja netin korkeimman sisäänoston turnauksissa aina vuoden 2011 Mustaan perjantaihin asti.

Terryn muistokirjoitus löytyy täältä (vaatii Captcha-varmennuksen).

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.