RTA-skandaali paisuu: “Imsirovic vasta toiseksi suurin huijari”

Pokerimaailmassa on kuohunut pääsiäisestä asti, kun Alex Foxen avasi Pandoran lippaan ja syytti julkisesti Ali Imsirovicia reaaliaikaisella solverilla huijaamisesta. Foxen on sittemmin saanut syytöksilleen tulitukea monelta suunnalta, ja nyt sopassa on nimetty myös uusi epäilty huijari.

Justin Bonomo kommentoi Foxenin ulostuloa omalla twiittiketjullaan, jossa tämä kertoi puhuneensa “luotetun lähteen” kanssa GG-verkosta bannit saaneista pelaajista. Bonomon mukaan rikkeet vaihtelivat lievistä kolluusioon ja laajamittaiseen reaaliaikaisella solverilla huijaamiseen, ja tämän mukaan Imsirovic oli vasta toiseksi pahimpia rikkeitä tehnyt. “Selvästi pahin huijari” oli Bonomon mukaan pelaaja, jonka nimi alkaa kirjaimilla “Ja” (Bonomo selvensi myöhemmin, ettei viitannut Jason Kooniin).

 

Bonomo viittasi erittäin suurella todennäköisyydellä Jake Schindleriin (kuvassa), joka sai tiettävästi potkut GG-verkosta samana päivänä Imsirovicin ja muiden RTA:n käytöstä syytettyjen kanssa (näiden pelitilit eivät ole pelanneet sen jälkeen, kun GG-verkko ilmoitti jäädyttäneensä huijanneita pelitilejä, joita se ei nimennyt). Schindlerin tili PokerStarsilla on ollut lukittuna jo pitkään, ja tätä on syytetty huijaamisesta julkisesti jo vuosi sitten varsin uskottavien tahojen toimesta.

Asiaan otti kantaa eilisessä podcastissaan myös Matt Berkey, joka kertoi kuulleensa omista lähteistään Imsirovicin ja Schindlerin huijaamisesta jo pitkän aikaa sitten, ja nosti esiin myös Bryn Kenneyn nimen ghostaamiseen liittyen.

Tässä vaiheessa lienee tarpeen tähdentää, että Pokerisivut ei ota kantaa yhteenkään syytöksistä eikä ole nähnyt mitään konkreettista todistusaineistoa väitetyistä huijauksista. Katsoimme kuitenkin tarpeelliseksi uutisoida asiasta, sillä on mahdollista, että väitettyjen RTA-huijausten ottavana osapuolena on ollut myös suomalaisia.

Syytöksiä puidaan 2+2-foorumien ketjussa.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.