Rich Corbin on kuollut | Pokerisivut

Pokerimaailman kulisseissa vuosikymmeniä vaikuttanut Rich Korbin on kuollut. Korbin ei paistatellut parrasvaloissa, mutta oli vuosien varrella vaikuttamassa merkittävällä tavalla etenkin nettipokerin suosion nousuun. Korbin oli sisäpiiriläisten keskuudessa erittäin pidetty ja kunnioitettu persoona.

Korbin oli myös taitava pokerinpelaaja, joka voitti vuonna 2001 WSOP-rannekkeenkin $2500 Stud hi/lo:sta. Samana vuonna tämä sijoittui 17:ksi WSOP Main Eventissä.

Pokerille merkittävimmän työpanoksensa Korbin antoi PokerStarsin livefestivaaleista ja sponsorisopimuksista vastaavana johtajana. Korbin työskenteli kulissien takana väsymättä luodakseen pokerille positiivisempaa imagoa, ja onnistui esimerkiksi saamaan nettipokerispesiaalin 16 miljoonan katsojan ihmeteltäväksi CBS:n 60 minuuttia -ohjelmaan.

”Olemme murtuneita Rich Korbinin poismenon vuoksi”, kommentoi Card Playerin presidentti Jeff Shulman. ”Olen tuntenut Richin ja työskennellyt hänen kanssaan pitkään. Kaikki rakastivat häntä, ja hänen itseironinen huumorinsa oli huikeaa. Koko yhteisömme tulee kaipaamaan häntä.”

”En muista yhtäkään olennaista tapahtumaa pokerimaailmasta viimeisen 20 vuoden ajalta, johon Rich ei olisi jollain tavalla liittynyt. Tämä on surullinen päivä pokerille”, kirjoitti Korbinin kollega Beverly Cheney.

Korbin kuoli sydänkohtaukseen, jonka tämä sai murtuneen jalan vuoksi tehdyn leikkauksen yhteydessä.

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.