Pokerisivut uudistuu — beta-testaus alkaa ensi viikolla

Uusi, uljas Pokerisivut.com on enää parin viikon päässä! Kyseessä on suurin softapäivitys lähes vuosikymmeneen, ja samalla tekevät paluun useat toivotut sisällöt ja kampanjat. Heti syyskesällä päästään ihastelemaan muun muassa uunituoreita suomenkielisiä opetusvideoita ja suomalaista pokeridokumenttisarjaa, minkä lisäksi foorumisteille tarjoutuu mahdollisuus suunnata syksyllä etelän lämpöön. Sivuston ulkoasu päivittyy samalla 2020-luvulle.

Tiedotamme uudistuksista tarkemmin hieman lähempänä. Alustava julkaisupäivä uudelle sivustolle on 8.8., mitä ennen pyydämme käyttäjiltämme apua erittäin kriittiseen operaatioon.

Beta-testaus — aikataulu ja tarkoitus

Kuten vakiopostaajamme ovat kevään aikana huomanneet, Pokerisivut on kärsinyt taajaan kirjautumis- ja muista ongelmista. Ongelmat ovat aiheuttaneet ymmärrettävästi suurta tilttiä lukijoissamme (kuten myös täällä ylläpidossa).

Käytännössä kaikki Pokerisivujen ongelmat juontavat juurensa sivuston 2010-luvun puolivälistä peräisin olevaan koodausratkaisuun. Yksinkertaistetusti ongelmana on se, että phpBB-alustan foorumi ja WordPress-alustaa totteleva muu osuus sivustosta on naitettu yhteen tavalla, joka aiheuttaa pitkässä juoksussa avioliittoon jatkuvasti pahenevia säröjä. Ainoa tapa saada sekä foorumi että uusi sivusto toimimaan moitteettomasti on irrottaa foorumi nykyisen WordPress-koodausratkaisun syövereistä, mutta valitettavasti vihkivala on suoritettu äärimmäisen monimutkaisella ja vuoden 2022 näkökulmasta hyvin vaikeasti purettavalla tavalla.

Pommi on kuitenkin nyt purettu, ja ajamme uuden sivuston ulos kahdessa vaiheessa:

  1. Beta-testaus 28.7. alkaen
  2. Koko sivuston julkaisu 8.8.

Beta-testausvaiheessa Pokerisivut näyttää täysin samanlaiselta kuin nykyäänkin. Uusia graafisia ja muita elementtejä ei tarkoituksellisesti julkaista ennen täysmigraatiota, sillä haluamme ensin varmistua, että kirjautumis- ja muut ongelmat on varmasti selitetty eikä lopulliseen versioon jää kummittelemaan mörköjä.

Pyydämme beta-testaukseen apua kaikilta lukijoiltamme ja etenkin niiltä, jotka ovat kokeneet kevään aikana mitä tahansa ongelmia esimerkiksi kirjautumiseen liittyen. Tiedotamme etusivulla, kun beta-testausversio on julkaistu (lähes varmuudella 28.7. aamupäivällä), minkä jälkeen pyydämme kaikkia käyttäjiä raportoimaan sähköpostitse osoitteeseen psuutistoimitus (ät) gmail piste com kaikki mahdolliset bugit ja ongelmat, mitä vastaan tulee. Näin varmistumme, että uusi sivusto toimii täysillä sylintereillä ja kaikilla käyttäjillä päivästä yksi lähtien.

Kiitämme kärsivällisyydestä! Loppusuoralla ollaan, ja uusi Pokerisivut tulee todellakin olemaan kaiken odotuksen arvoinen.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.