Pokerisivut tapasi Vince Vaughnin Las Vegasissa

Pokerisivut toimittaa paraikaa liveseurantaa Las Vegasin WSOP Main Eventin kulissien takaa. Eilen Pokerisivut kohtasi Main Eventin seremoniamestarina toimivan Vince Vaughnin, joka ilmestyi mediatehtäviensä jälkeen pokeripöytään kahden Pokerisivujen sisällöntuottajan väliin. Muun muassa elokuvista Swingers, Wedding Crashers ja Dodgeball tunnettu Vaughn raotti Pokerisivuille pokeritaustaansa.

Seuraavassa muutamia Vaughnin kommentteja Pokerisivuille muistinvaraisesti ja vapaasti suomennettuna. Toimitus korostaa, että kyseessä ei ollut normaali, nauhoitettu haastattelutilanne vaan ex tempore -keskustelu, joten oheiset kommentit eivät ole suoria lainauksia. Lupa muistinvaraiseen siteeraamiseen on kysytty.

“Olen pelannut pokeria ja etenkin Omahaa nuoresta saakka”, Vaughn kertoi. “En ole kuitenkaan koskaan harkinnut pokeriammattilaisuutta, vaan tykkään pelata rentoutuakseni. Pokeri ei ole hauskaa, jos siitä tulee pakkopullaa, vaan pitää pelata sellaisilla panoksilla, joilla peli ei aiheuta ylimääräistä stressiä.”

“Wedding Crashers -elokuvan jatko-osaa on pyöritelty monesti, mutta sopivaa käsikirjoitusta ei vain ole tullut eteen. Emme halua tehdä paskaa vain siksi, että saisimme jatko-osan.”

“Rounders 2? Siinä näytteleminen olisi kunnia-asia!”

“Olen pelannut pokeria myös Hollywoodin isoissa kotipeleissä. Pelit, joista Molly’s Game kertoo… sanotaanko vaikka, että minulla on kokemusta peleistä samojen tyyppien kanssa. En kuitenkaan nauti kauheasti näistä peleistä, koska meininki on monesti aika saalistavaa. Peleissä on upporikkaita, jotka tykkäävät pelata Hollywood-starojen kanssa, mutta he ovat tuomittuja häviämään. Sellainen ei tunnu minusta reilulta.”

Seurantaketjuun pääset tästä!

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.