Pokerisivut päivittyy — uusi jättisivusto julkaistaan alkuviikosta

Upouusi, uudelle alustalle siirtyvä Pokerisivut julkaistaan — jos ja kun viime hetken katastrofeja ei ilmene — maanantaina 8. elokuuta. Tuolloin luvassa on melkoinen latinki käyttäjillemme varmasti erittäin miellyttäviä yllätyksiä.

Viimeisiä ruuveja kiristäessämme laitamme samalla uutistoimituksen säppiin seuraaviksi reiluksi pariksi vuorokaudeksi. Kaikki blogitekstit ja foorumipostaukset siirtyvät uudelle sivustolle sellaisenaan, mutta aiemmasta viisastuneena kehotamme käyttäjiämme tallentamaan varalta tietokoneelle heti migraation jälkeen (8.8. alkava viikko) postatut mahdolliset pitkät blogitekstit. Vanhoista blogeista ja muista sisällöistä ei tarvitse olla huolissaan — ne on varmuuskopioitu moneen kertaan.

HUOM: Kun sivusto laitetaan live-tilaan alustavasti 8.8. alkuiltapäivästä, sivustolla tulee esiintymään muutamia mustia aukkoja johtuen siitä, että tietyt sisällöt päästään lataamaan vasta itse migraation jälkeen. Tämä on siis odotettavissa, ja koko paketin kasaaminen vie arviolta muutaman tunnin. Viimeistään tiistaina 9. elokuuta sivuston pitäisi toimia normaaleilla sylintereillä.

Käyttäjien kannattaa kurkata ehdottomasti sivustolle heti 9.8. — tarjolla on tiettyjä uudistuksia, joita ette varmasti halua missata! Myös uutistoimitus pyörii jälleen viimeistään 9. elokuuta.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.