Phil Ivey SHRS Europen $50k PLO:n valtias

Eelis Pärssinen ja Joni Jouhkimainen nappasivat komeat rahastukset Super High Roller Series Europen 50 000 dollarin Pot Limit Omahasta. Voittajaksi kruunattiin vahvaa comebackia tekevä Phil Ivey.

Neljänneksi sijoittuneen Pärssisen ja seuraavana heilahtaneen Jouhkimaisen pudottajana kunnostautui jälleen kerran Ali Imsirovic, joka tarjoili etenkin Jouhkimaiselle ruman coolerin.

Bosnialainenkaan ei kuitenkaan voinut mitään Iveylle, joka grindasi itsensä heads-upissa takamatkalta voittoon suorastaan häkellyttävän nopeasti.

“Tämä on edelleen mukavaa. On aina mukavaa voittaa turnaus”, aina monisanainen Ivey totesi voittajahaastattelussa. Ivey nousi 640 000 dollarin rahastuksellaan kaikkien aikojen rahalistan 7. sijalle ohi Cary Katzin, ja Jason Koonkin odottaa vain muutaman tuhannen dollarin päässä. Ivey on rahastanut tänä vuonna jo yli 2,8 miljoonaa dollaria.

“Tunnen oloni pöydissä nyt paljon läsnäolevammaksi. Kaksi- ja kolmekymppisenä pelasin koko ajan. Kaikki oli vain pokeria, pokeria ja pokeria. Elämässäni ei ollut balanssia, ja maksoin siitä hintaa. Nykyään yritän aina muistaa, mikä on aidosti tärkeää ja mikä ei”, Ivey kuvaili uuden tulemisensa salaisuutta vapaasti suomennettuna.

Tulokset, SHRS Europe $50,000 PLO:

Sija Nimi Kotimaa Rahastus
1. Phil Ivey USA $640,000
2. Ali Imsirovic Bosnia ja Hertsegovina $416,000
3. Joni Jouhkimainen Suomi $256,000
4. Eelis Pärssinen Suomi $176,000
5. Dylan Weisman USA $112,000

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.