Phil Galfond myi pokerisivustonsa | Pokerisivut

Phil Galfond on myynyt Run It Once -nettipokerisivustonsa Rush Street Interactive -yhtiölle. Pari kuukautta sitten Euroopan nettipokerimarkkinoilta sivustoineen vetäytynyt Galfond otti samalla ison loikan kohti USA:n markkinoille pääsemistä, mutta itseensä henkilöityvää sivustoa tämä ei enää omista.

RSI kehittää lisensoiduille markkinoille erilaisia nettipelituotteita, ja se operoi jo urheiluvedonlyönti- ja nettipokerialustoja useissa USA:n osavaltioissa. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli 488 miljoonaa dollaria. Galfond kuittasi kaupoista 3,2 miljoonaa dollaria sekä 2,5 miljoonan edestä RSI:n osakkeita. Galfond jatkaa Run It Oncen lähettiläänä ja päämainoskasvona tulevaisuudessakin, ja tämä tulee myös olemaan osallisena RIO:on liittyvässä päätöksenteossa.

Run It Once operoi aiemmin Euroopan markkinoilla, mistä se ei koskaan onnistunut saamaan kunnollista jalansijaa. Galfond ilmoitti vuodenvaihteessa lopettavansa .eu-sivustonsa, ja mainitsi tuolloin pääasialliseksi syyksi verkkonsa lockdownien jälkeisenä aikana laskeneet pelaajamäärät.

Galfond kertoi selvittäneensä lukuisia hyvin erilaisia vaihtoehtoja, ja päätyneensä lopulta kohdistamaan katseensa ainoastaan kotimaahansa Yhdysvaltoihin.

“Tämä on ollut unelmani alusta lähtien, mutta en alun perin uskonut, että tämä olisi vaihtoehto vielä ainakaan viiteen vuoteen”, Galfond hekumoi tuolloin.

Run It Oncen julkaisupäivästä tai -osavaltioista USA:n markkinoilla ei ole vielä tietoa, mutta kyse lienee todennäköisemmin kuukausista kuin vuosista. Pokerfuse arvioi julkaisun tapahtuvan vuoden 2022 lopun tienoilla.

Galfondin Run It Once -opetussivuston toimintaan kaupoilla ei pitäisi olla vaikutusta.

Lähteet: Pokernews, Pokerfuse

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.