Neymarilla vauhdikas WSOP-reissu | Pokerisivut

Brasilialaisjalkapalloilija Neymar Jr. tunnetaan myös intohimoisena pokerinpelaajana. Neymar teki pari viikkoa sitten WSOP-debyyttinsä, ja matkalta ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Neymar hyppäsi ensin 10 000 dollarin fixed limit hold’em championship -turnaukseen, mistä rahastusta ei vielä tullut. Viikkoa myöhemmin tämä sai nimensä lehteen 1000 dollarin super turbo bountyssä, jossa Neymar purjehti aina 49. sijalle asti ($3,959).

Kun turnauksen bubble oli puhkeamaisillaan, pelaajat haahuilivat ympäri salia reilaten all in -tilanteita. Turvamiehet joutuivat kaaoksen vuoksi pyytämään pelaajia paikoilleen, mutta reilaajiensa kanssa jutellutta Neymaria nämä eivät olleet päästää takaisin pöytään.

”Anteeksi, herrat, mutta ette ikävä kyllä voi jäädä turnausalueelle”, turvamies ohjeisti Neymaria ja kumppaneita.

”Minulla on pelit kesken”, Neymar kuittasi ja säntäsi takaisin pöytäänsä.

Pian turnauksen jälkeen Neymar suuntasi kohti Brasilian Sao Pauloa. Miehen yksityiskone joutui kuitenkin tekemään hätälaskun Boa Vistan kaupunkiin teknisen vian vuoksi.

”Haluan vain kiittää teitä viesteistänne ja kertoa, että kaikki on kunnossa. Olemme jo kotona. Tilanne oli pelottava, mutta kaikki on hyvin ja olemme yhdessä”, 30-vuotias Neymar kertoi Instagramissa.

Lähteet: Pokernews, Ilta-Sanomat 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.