Lue turnausseurantaa Maltalta, voita turnauslippuja!

Pokerisivut ja Pokerihuone tarjoavat turnausseurantaa ensi viikon Unibet Open Maltalta peräti kahden reportterin voimin. Tällä kertaa luvassa on myös hauskoja kisoja pitkin viikkoa, joista voit voittaa turnauslippuja Pokerihuoneelle!

Kisat toimivat seuraavasti:

Seurantaketjuun putoilee satunnaisina kellonaikoina pitkin turnausviikkoa kisoja, joissa vastausaikaa on noin 30-60 minuuttia.

Esimerkiksi:

 “Arvaa, paljonko pelaajan X merkkipino on 1. tauolla?”
“Paljonko pelaaja Y nostaa omien sanojensa mukaan penkistä?”

Kun kysymys on esitetty, seuraajilla on yleensä 30-60 minuuttia aikaa jättää vastauksensa, ja lähimmäksi osunut voittaa turnauslipun.

Osallistumisohjeet:

1. Varmista, että sinulla on pelitili Pokerihuoneella. Jos tiliä ei vielä löydy, voit avata sellaisen tästä mehevän bonuksen kera.
2. Kisoihin osallistuaksesi jokaisesta vastauksesta pitää löytyä yksi Pokerihuoneen pokerialiaksistasi. Mikäli vastauksesta puuttuu pokerialias, se hylätään automaattisesti ja armoa ei tunneta. Aliaksen ei tarvitse olla aktiivisena pelialiaksena, mutta se pitää löytyä 1) viestistäsi ja 2) pelitililtäsi kun hyvitämme palkintoa. Jos aliasta ei löydy, palkintoa ei voida hyvittää — olkaa siis tarkkana! Unibetin aliaksilla ei voi osallistua.
3. Yksi arvaus / osallistuja / kisa, mutta pelaaja voi voittaa usemman turnauslipun viikon aikana.
4. Kaikki turnausliput hyvitetään kerralla festivaalia seuraavalla viikolla.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.