Last Callin 2. kauden avausjakso on julkaistu!

Pokerihuoneen tuottaman Last Call -dokumenttisarjan 2. tuotantokautta on odotettu pitkään ja hartaasti. Odotus on vihdoin päättynyt: Eelis Pärssisen tähdittämä avausjakso on nyt julkaistu!

Matti Harjun, Dan Tolppasen, Antti Tiaisen ja Miikka Anttosen kipparoiman sarjan toinen tuotantokausi kattaa kuusi jaksoa, jotka on kuvattu kevään ja kesän aikana Helsingissä, Monacossa, Chicagossa ja Las Vegasissa. Mukana on ennätykselliset 23 vierasta, joukossaan Phil Galfondin ja Steve Albinin kaltaisia supertähtiä. Räppäri Uniikkina tunnetun Tolppasen konseptiin perustuvassa sarjassa seurataan myös Pokerihuoneen pokerilähettiläänäkin toimivan Tolppasen valmistautumista kesän WSOP-karkeloihin.

Ensimmäiset kaksi jaksoa on pyhitetty kansallispelillemme Pot Limit Omahalle. Avausjaksossa tapaamme siis Eelis Pärssisen, joka on Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä pokerinpelaajia. Viime vuonna WSOP-rannekkeenkin voittanut Eelis tunnetaan myös nimimerkillä “EEE27“, joka on kylvänyt tuhoa netin high stakes -peleissä. Eelis kertoo nyt tarinansa ja menestyksensä salaisuudet ensimmäistä kertaa.

Mikä erottaa $200/$400-tason high stakes -hirmun “tavallisesta” high stakes -pelaajasta? Onko raha muuttanut Eelistä? Miten tämä suhtautuu kuusi- tai seitsennumeroisiin swingeihin? Mitä rannekkeen voittaminen merkitsi Eelikselle? Katso jakso, niin tiedät!

Jaksossa ääneen pääsevät myös Galfond, Joni Jouhkimainen, Sami Kelopuro, Henri Koivisto ja Samuli Sipilä.

Kauden avausjakson voit katsoa oheisesta upotteesta tai Pokerisivujen YouTube-kanavalta. Kanava kannattaa muutenkin ottaa seurantaan, niin et missaa tulevia jaksoja ja muita suomenkielisiä pokerisisältöjä!

Kaikki Last Callin jaksot ovat Matti Harjun ohjaamia. Käsikirjoitukset on laatinut Miikka Anttonen.

Ei vielä tiliä Pokerihuoneella? Lue tästä, kuinka saat ilmaista pelirahaa nettipokeriin!

Lue myös: Last Callin tekijöiden haastattelu

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.