Koronarajoitukset päättyivät Virossa | Pokerisivut

Viro on poistanut tänään käytännössä kaikki koronarajoituksensa. Pääministeri Kaja Kallaksen mukaan ns. vapauden päivä on vihdoin koittanut, koska uusien sairaalahoitoa vaativien tapausten määrä on saatu päivätasolla laskemaan alle 25:n.

Myöskään koronapasseja ei enää kysellä. Ainoana näkyvänä toimenpiteenä Virossa jatkuu velvoite maskin käyttöön julkisissa sisätiloissa, joka tosin sekin poistunee ennemmin tai myöhemmin.

Pokeriturnausjärjestäjien korville musiikkia on etenkin se, että viihdetapahtumien velvoite laittaa pillit pussiin iltaisin kello 23 poistui. Näin ollen esimerkiksi ensi kuussa pelattavan Patrik Antonius Poker Challengen käteispelit pyörinevät kellon ympäri. Toimitus veikkaa, että muut Tallinnan suurfestivaalit saattavat niin ikään tehdä paluun aiottua aiemmin, sillä tiettävästi esimerkiksi Kings of Tallinnin täysimittaisen järjestämisen tiellä oli nimenomaan klo 23 iskenyt valomerkki.

PAPC järjestetään Tallinnassa 4.-10. huhtikuuta. Luvassa on 28 turnausta, joiden sisäänostot vaihtelevat 165 ja 10 300 euron välillä.

PAPC:n avainturnauksia:
-FLOP Kick-Off Cup: €550 Buy-In (3 starting flights)
-PAPC Main Event: €1,650 Buy-In (1 starting flight)
-PAPC High Roller: €5,200 Buy-In (1 day event)
-PAPC Super High Roller: €10,300 Buy-In (1 day event)
-PAPC Omaha Championship: €1,100 Buy-In (1 day event)

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.