Kenney vastasi syytöksiin suorassa lähetyksessä

Bryn Kenney on viimein avannut sanaisen arkkunsa tähän kohdistuviin raskaisiin huijaussyytöksiin liittyen. Kenney on kieltäytynyt puhumasta pokerimedialle kohun alettua, mutta oli lähestynyt ystäväänsä Sarah Herringiä, joka toimii Pokernewsin reportterina videohaastattelu mielessään. Lopputuloksena on reilun tunnin haastattelu, jossa Kenney kiertelee ja kaartelee kriittisimpien kysymysten ympärillä, mutta jotain maailman kaikkien aikojen rahalistan ykkösestä saatiin sentään irtikin.

Kenneyn mukaan lumipallon vyörymään lähettäneellä Martin Zamanilla ei pitäisi olla uskottavuutta pokeriyhteisön silmissä. Kenneymäiseen tapaan tämän perustelut olivat kuitenkin hieman kyseenalaisia, kuten “Zamani ei ole koskaan ollut elämässään onnellinen”. RTA:n käyttöön ja kolluusioon liittyviin syytteisiin Kenney tyytyi kommentoimaan kutsumalla syytöksiä “hulluiksi”, ja pääosin Kenney vältteli vastaamasta väitteisiin tavalla, joka varsinaisesti auttaisi tämän syyttömyyden todistamisessa. Toisaalta reiluuden nimissä lienee olennaista todeta, että myöskään Kenneyyn kohdistuneet syytökset eivät ole saaneet vielä tuekseen kovin vakuuttavaa todistusaineistoa.

Kenneyn on jo pidemmän aikaa huhuttu pyörittäneen isoa ghostausoperaatiota, ja vaikka Kenney kielsi operaation laajuuden, tämä myönsi sentään vaikuttaneensa pelaajiinsa (oletettavasti turnausten loppuvaiheissa).

“Tiedäthän, pokeriurani on kestänyt 17 vuotta. Olenko ikinä ollut samassa huoneessa (steikattavieni kanssa) ja neuvonut heitä?” (…) Kenney totesi sittemmin, ettei voi kiistää etteikö näin joskus olisi tapahtunut, mutta kiisti pyörittäneensä järjestelmällistä ghostausoperaatiota. Kenney kielsi myös hyötyneensä koskaan rahallisesti ghostaamisesta, RTA-työkalujen käyttämisen, sekä niiden toimittamisen steikkaamilleen pelaajille.

Reaktiot Kenneyn haastatteluun ovat olleet melko kirjavia. Moni on ilmaissut tyytymättömyytensä Herringiin, jolta toivottiin riuskempaa lähestymistapaa. Kenneytä on toivottu hartaasti Doug Polkin podcastin lauteille, minkä toteutuminen vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

Koko haastattelun voit kuunnella alta. Kiireisimmille todettakoon, että ensimmäinen vartti on melkoista jaarittelua steikkausbisneksen realiteeteista, ennen kuin Herring pääsee vauhtiin.

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.