Dwanille ensimmäinen turnausvoitto — ja toinen heti perään

Tom “durrrr” Dwan hallitsi netin korkeimpien tasojen käteispelejä vuosikausia, mutta Dwanilla kesti (ensimmäisestä rahastuksesta luettuna) 16 vuotta, seitsemän kuukautta ja kolme viikkoa saavuttaa uransa ensimmäinen liveturnaustitteli. Toista ei tarvinnut odottaa yhtä kauaa.

Dwan voitti vajaa viikko sitten Triton Madridin 25 000 euron Pot Limit Omahan ja 290 000 euron ykköspalkinnon muun muassa neljänneksi sijoittuneen Patrik Antoniuksen nenän edestä. Seuraava titteli tuli vain muutamaa päivää myöhemmin saman turnaussarjan 30 000 euron short deckistä, jossa Dwan peittosi 33 pelaajan fieldin. Toisesta tittelistään Dwan tienasi 336 000 euroa.

Dwanin ensimmäinen liveturnausvoitto oli tunnetusti lähellä vuonna 2010, kun tämä sijoittui toiseksi WSOP:n 1500 dollarin NLHE:ssa. Dwan oli kyseisenä kesänä lyönyt rannekevetoja tiettävästi niin suurella summalla, että voittamalla turnauksen tämä olisi rahastanut yli 10 miljoonaa dollaria. Hikoilevien vastabetsarien onneksi Uuden-Seelannin Simon Watt peittosi kuitenkin Dwanin heads-upissa, ja Dwanin oli tyytyminen 318 885 dollarin 2. sijaan.

Dwan on rahastanut liveturnauksista nyt hieman vajaat kuusi miljoonaa dollaria.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.