Dan Bilzerian vaati sponsoriltaan 170 000 dollarin matkakuluja

Monet hieraisivat silmiään, kun GGPokerin ja Dan Bilzerianin yhteistyö loppui vastikään yllättäen.  Nyt salaisuuksien verho on raottunut ainakin vähän, kun suosittu amerikkalainen podcast- ja YouTube-kasvo Adam ”Adam22” Grandmaison paljasti Bilzerianin mielipuoliset vaatimukset entiselle sponsorilleen.

Grandmaisonin vieraillessa No Jumper -sarjassa puheenaiheeksi tulivat Joe Roganin vaatimukset (Rogan oli pyytänyt 50 000 dollaria ohjelmassa vierailemisesta).

”Kun saavutat tietyn elämäntyylin, 50 000 dollaria ei ole kovin paljon”, Grandmaison pamautti.

”Juttelin vähän aikaa sitten Dan Bilzerianin kanssa eräästä pokeriturnauksesta, johon hän ei halunnut mennä, koska hänen sponsorinsa ei suostunut maksamaan hänen matkakulujaan. He eivät olleet tajunneet, että hänen matkakulunsa olisivat 170 000 dollaria, koska hän lentää vain yksityiskoneellaan! (…) Danin asenne on, että ’en ostanut tätä v*tun yksityiskonetta ollakseni käyttämättä sitä’.”

Bilzerianin itsensä mukaan tämän vaatimuksilla ei kuitenkaan ollut tekemistä yhteistyön päättymisen kanssa.

”Minulle tarjotaan niin paljon rahaa promoamisesta, mutta en vain kykene siihen”, Bilzerian totesi.

Bilzerianin aika GG:llä oli alusta loppuun erinäisten kohujen sävyttämää, eikä Bilzerian pestinsä aikana pokerin julkisuuskuvaa mainittavasti ainakaan kiillottanut.

Bilzerian ei myöskään vaikuta pitävän erityisesti pokerinpelaajista.

”Useimmat pokerinpelaajat ovat hirveitä nörttejä”, tämä kertoi aiemmin Grandmaisonille. ”En juuri hengaile heidän kanssaan, enkä halua olla heidän kanssaan tekemisissä. Suurin osa heistä ei ole edes tervetulleita peleihini.”

Lähde: Pokertube

 

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.