Adrian Mateos: “Emme ole robotteja”

Adrian Mateos vieraili Pokernewsin haastattelussa EPT Prahan yhteydessä. EPT:n kaltaisissa arvoturnauksissa rahastaminen on maailman kaikkien aikojen rahalistan 20. sijaa hallussaan pitävälle espanjalaiselle tuttua, sillä Mateos on rahastanut urallaan yli 25 miljoonaa dollaria. Mutta mitä mieltä Mateos on siitä, että nettisukupolven huippunimiä — joihin Mateos itsekin kuuluu — on syytetty pelitavaltaan ja maneereiltaan robottimaisiksi?

“Useimmat high roller -skenen pelaajat ovat hyviä tyyppejä. Jotkut kutsuvat heitä roboteiksi, mutta se ei ole reilua. He ovat vain todella hyviä pelaajia jotka opiskelevat pokeria paljon, siinä kaikki”, Mateos kiteytti.

Mateoksen mukaan pandemian kourissa vierähtänyt parivuotinen on myös järisyttänyt jonkin verran high rollerien maailmaa.

“Tänä aikana olemme pelanneet paljon netissä, ja siellä isosti voittaneita tulee nyt ensi kertaa liveskeneen. Vastaavasti jotkut, jotka pelasivat ennen (high roller -turnauksia) ovat pärjänneet pari vuotta heikommin netissä ja kadonneet. Niin pokeriekonomia toimii — uusia kasvoja tulee aina, mutta jotkut myös pysyvät.”

Omasta urastaan ja jäljellä olevista tavoitteistaan kysyttäessä Mateos kuvaili suhtautuvansa työhönsä kuin mihin tahansa ammattiin.

“Minun on pysyttävä vastuullisena. Haluan pysyä huipulla, joten pelaan paljon ja opiskelen paljon. Uskon, että se on ainoa tapa pysyä high roller -tasolla pitkäkestoisesti. Haluan tuntea olevani hyvä työssäni.”

Koko haastattelun voit lukea täältä.

Author: webmaster

Leave a Reply

Your email address will not be published.